Liber la patinat în Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anul trecut patinoarele au fost luate cu asalt de clujeni
Anul trecut patinoarele au fost luate cu asalt de clujeni

Patinoarul de la Iulius Mall şi cel din Piaţa Unirii urmează să se deschidă în cursul acestui sfârşit de săptămână. Dacă în cazul pationarului din Gheorgheni, dată inaugurării e bătută în cuie, administratorii celui din centru aşteaptă ca iarna să ajungă, în sfârşit, şi la Cluj.

Începând din această sâmbătă şi până în primăvară, clujenii pasionaţi de patinaj au ocazia să-şi etaleze calităţile de dansatori pe gheaţă la unul din cele două patinoare din oraş.

În cadrul unui show extraordinar anunţat de organizatori, Iulius Mall Cluj inaugurează, sâmbătă, începând cu ora 12.00, pationarul Ice Dream. Mai multe tinere patinatoare, cu vârste cuprinse între 7-12 ani, le vor oferi clujenilor un spectacol de dans artistic şi patinaj-viteză, pentru care au fost antrenate toată vara de campionii Grety Marton şi Gheorghe Pârv.

Preţurile rămân aceleaşi

După încheierea reprezentaţiei, patinoarul Ice Dream va fi deschis şi publicului larg. Potrivit Gabrielei Doboş, reprezentanta Iulius Mall, capacitatea patinoarului amenajat în incinta parcării complexului comercial este de 250 de persoane.

„Cel mai frumos şi atractiv patinoar din Cluj-Napoca, Ice Dream, are o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi, comparabil ca dimensiuni cu cel amplasat în faţa Primăriei Parisului, Hôtel de Ville. Are o capacitate de 250 de persoane şi dispune de 400 de  perechi de patine de închiriat, stocul fiind reînnoit“, a arătat aceasta. Ice Dream va fi deschis, zilnic, între orele 10 – 22.

Preţul unui bilet este de 7 lei pentru copii şi 12 lei pentru adulţi, pentru o oră şi jumătate petrecută pe gheaţă. Închirierea patinelor costă 8 lei, iar tariful pentru ascuţitul şinelor de pe ghetele proprii este tot 8 lei.

Pationarul din Unirii aşteaptă iarna

Reprezentanţii patinoarului „Club Arena“, amplasat în Piaţa Unirii, speră ca în decursul acestor nopţi să fie suficient de frig pentru a putea îngheţa natural primele straturi de gheaţă. Aceştia au arătat că dacă temperatura va fi potrivită, patinoarul ar urma să fie deschis duminică, altfel, termenul inaugurării se amână pentru 1 decembrie.

Tariful pentru o oră şi jumătate de patinat în Piaţa Unirii, este de 15 lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Ascuţitul patinelor proprii costă 10 lei, iar închirierea unei perechi se face în schimbul aceluiaşi tarif. Mai mult, la Club Arena, clujenii care doresc să se iniţieze în acest sport, vor putea lua cursuri de patinaj de la un profesionist.

„Tinerii vor putea să-şi achiziţioneze carduri de fidelizare care le vor oferi reduceri. În zilele de 3 şi 6 decembrie intrarea la patinoar va fi gratuită, acesta fiind cadoul Primăriei pentru clujeni“, a declarat Oana Buzatu, purtătorul de cuvânt al municipalităţii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite