Iresponsabilitate de Crăciun. Milionarul clujean Bogdan Căpușan a legat o sanie cu trei copii de Ferrari-ul pe care îl conduce VIDEO

0
Publicat:

Bogdan Căpușan, fiul celui considerat în zona Cluj rege al imobiliarelor, este și un pasionat al autoturismelor de lux.

Milionaryl clujean a legat o săniuță de Ferrari FOTO: captură instagram
Milionaryl clujean a legat o săniuță de Ferrari FOTO: captură instagram

Căpușan a avut destule escapade la volan despre care presa a relatat, iar ultima aroganță a fost să-și etaleze mașina Ferrari într-un mod iresponsabil.

În ziua de Crăciun, el a legat o sanie pe care erau așezați trei copii de Ferarri și s-a urcat la volan, conducând cu viteză.

Mai mult decât atât, el a încăcart filmarea pe Instagram, cu următorul mesaj.

Am găsit o modalitate de a o face 🚗🛷❤️ Mai sunt și alți voluntari pentru plimbări cu sania la viteze mai mari 😁🚀 ? P.S. Puteți pune la loc plăcuțele după ce ați introdus sforile sau nu le scoateți deloc dacă aveți mâini mici 😇 😇. Toți posesorii de SF90 de acolo… sunteți bineveniți”,  a scris Căpușan pe contul sau de  Instagram.

Bogdan Căpuşan este fiul unui milionar clujean care a ridicat mai multe ansambluri rezidenţale în oraş, averea lui fiind estimată de Forbes România, în 2014, la 7 milioane de euro. Tânărul este „pasionat cronic de automobile şi automobilism sportiv”, fiind posesorul mai multor maşini de lux. Bogdan Căpuşan este, de asemenea, pilot profesionist, el participând la curse internaţionale de GT. 

Tatăl lui Bogdan, Chimu Căpuşan, ocupa în 2014 locul 381 în Topul Forbes, cu o avere de 7 milioane de euro. „CH Transbeton, compania fondată în 1994 de Chimu Căpuşan prin care omul de afaceri clujean a construit ansamblurile rezidenţiale Bonjour, Junior, A. Mureşanu şi Grigorescu în 2006, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1,8 milioane de euro, aproape dublu faţă de 2012”, arată revista.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite