Ionuţ Badea: „Viera şi Kone au jucat curat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Badea
Ionuţ Badea

Antrenorul echipei Internaţional Curtea de Argeş, Ionuţ Badea, a declarat că are încredere deplină în jucătorii Diarassouba Viera şi Emanuel Kone, împrumutaţi de la CFR Cluj, şi a căror evoluţie a fost contestată după meciul cu formaţia ardeleană, conform Mediafax

Ca urmare a atacurilor lansate de echipele contracandidate CFR-ului, în legătură cu evoluţia fundaşului central Dirassouba Viera, sub contract cu CFR, dar împrumutat la Inter Curtea de Argeş, în meciul direct, când a avut o evoluţie execrabilă, tehnicianul celor de la Curtea de Argeş, Ionuţ Badea şi-a apărat elevul:

„Clubul nostru va da un comunicat de presă după atacurile din mass media la adresa celor doi jucători. În opinia mea, sunt simple speculaţii care nu-şi au rostul. Îi cunosc foarte bine pe cei doi, le ştiu caracterul, am încredere în ei şi nu-i suspectez de lucrurile necurate de care au fost acuzaţi. Pentru ei a fost o mare presiune în meciul cu CFR şi probabil de aceea au greşit, dar cu siguranţă n-a fost nimic premeditat", a spus Ionuţ Badea.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite