Incendiu de proporţii la un restaurant din centrul Clujului. Un angajat a fost rănit, iar acoperişul a ars aproape în totalitate din cauza unui scurtcircuit

0
0

Pompierii clujeni intervin cu 4 autospeciale ca să stingă focul la un restaurant aproape de centrul oraşului. E vorba de localul Livada, o construcţie cu etaj şi grădină.

UPDATE 16.35 „Cauza incendiului de pe Clinicilor este un scurtcircuit electric la un reşou ce a aprins materiale plastice şi a fost observat târziu de paznicul obiectivului“, anunţă purtătorul de cuvânt al pompierilor clujeni, Andrei Biriş.

UPDATE 10.04 Proprietarul imobilului, un neamţ plecat în străinătate, spune că a fost anunţat de incendiu prin telefon. „Clădirea am închiriat-o în urmă cu un an. Este asigurată“, spune bărbatul care a dorit să nu-i apară numele. Cel căruia i-a închiat imobilul afirmă că pagubele sunt uriaşe şi că ar avea de gând să deschidă terasa localului în următoarele zile.

Bărbatul rănit în incendiu are 27 de ani, are arsuri la faţă şi mâini şi se află la UPU pentru îngrijiri. Se bănuieşte că motivul incendiului ar fi un scurtcircuit, însă nu este sigur.

UPDATE 8.00 Un incendiu de proporţii a izbucnit luni dimineaţa, în jurul orei 4.30 la restaurantul Livada de pe strada Clinicilor din Cluj-Napoca, stradă unde se află mai multe spitale. Pompierii intervin cu 4 autospeciale şi un echipaj SMURD.

Potrivit primelor informaţii, restaurantul, unul cu grădină şi etaj, a ars aproape în totalitate. „Restaurantul a fost afectat destul de mult. Asta şi din cauza specificului său, o construcţie cu mult lemn. De două ore, pompierii intervin la faţa locului. Nu s-a terminat încă operaţiunea“, afirmă purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş.

În incendiu a fost rănită o persoană la faţă şi la mâini. Aceasta, un angajat al restaurantului, se află în afara oricărui pericol şi a fost transportată la UPU Cluj pentru îngrijiri.

Circulaţia rutieră pe strada Clinicilor, pe care se află restaurantul, a fost blocată, iar dinspre cartierul Mănăştur spre centru traficul era îngrozitor. În jurul orei 9.00, când a plecat ultima autospecială de la pompieri, se circula normal pe Clinicilor.

Pompierii securizează zona

Cum arată restaurantul în interior, după incendiu:

Mai puteţi citi:

VIDEO Accident rutier grav pe centura Vâlcele-Apahida. Două tiruri şi o maşină au ars în totalitate. Doi şoferi au murit

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite