Imaginea care i-a impresionat pe fanii lui Florin Piersic. Cum a fost surprins actorul într-o nouă filmare VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Piersic a rămas la fel de iubit de fani ca în perioada sa de glorie. FOTO TVR
Florin Piersic a rămas la fel de iubit de fani ca în perioada sa de glorie. FOTO TVR

Celebrul actor român a ajuns la 85 de ani şi îşi arată vârsta, dar este încă în formă şi mai poate munci. Realizatorul TV Dan Negru a postat o fotografie în care apare alături de Florin Piersic, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Filmarea a fost făcută în urmă joi, 9 decembrie, pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă, înainte de a pleca spre Dubai. Florin Piersic şi Dan Negru au plecat spre Emiratele Arabe Unite, unde vor realiza mai multe filmări pentru Sărbători.

În doar câteva ore postarea lui Dan Negru pe Facebook a devenit virală. Aproape 50.000 de români au văzut postarea, iar 5.000 dintre ei au apreciat-o, alte câteva sute postând comentarii. Printre acestea şi câteva comentarii emoţionante. 

„Doamne, ...asta înseamnă „veşnicia copilariei mele": să ştiu că acolo undeva există Florin Piersic. Îţi multumesc, Dane! Gânduri de bine!”, a scris o fană a actorului. 

„Sper ca Bunul Dumnezeu să-l ţină încă mulţi ani alături de noi ...Sărbători binecuvantate, Doamne ajută...spor să aveţi..”, a fost un alt mesaj. „Mulţumesc, Dan Negru, că ai grijă de vedetele noastre, cele care au mai rămas. Sănătate domnului Florin Piersic, un om respectuos. Dacă te intâlneşte pe stradă, e primul care salută. E un om cu mult bun simţ. Ca un actor Mare ce e, e un om Minunat”, a scris altcineva,

Vă mai recomandăm şi:

Virolog român din SUA, despre Omicron: „Ne aşteptam să fie mai rău, dar şi aşa poate ucide la fel de multă lume ca Delta”

Închisoare pe viaţă pentru Monstrul din Como, românul care a violat şi a ucis o fetiţă de un an şi jumătate

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite