Gazonul Cluj Arena, „la tratament“, după ce Sabău a criticat dur starea în care se află

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gazonul de pe Cluj Arena nu se ridică la standardele Ligii I, spun fotbaliştii
Gazonul de pe Cluj Arena nu se ridică la standardele Ligii I, spun fotbaliştii

La fel ca şi în cazul Arenei Naţionale, gazonul de pe Cluj Arena este într-o stare deplorabilă, după cum au declarat Ioan Ovidiu Sabău şi Claudiu Niculescu după meciul de aseară dintre U Cluj şi FCM Târgu-Mureş.

„Nu este posibil ca la o asemenea investiţie să ai un gazon atât de prost”, spunea aseară Ioan Ovidiu Sabău, referindu-se la starea proastă a gazonului de pe Cluj Arena.
 „Rar mi-a fost dat să văd un gazon atât de prost în Liga I. Nu vreau să dau vina pe gazon, dar ne scade 20-30% din performanţă. Vreau să trag un semnal de alarmă în această privinţă.”, a adăugat Claudiu Niculescu, după victoria pe teren propriu de seara trecută.

S-au luat măsuri

Administratorii Cluj Arena au dat asigurări că în câteva saptămâni terenul va fi într-o stare bună. „Am vorbit cu firma care se ocupă de întreţinerea gazonului şi se pare că s-au luat deja măsuri. S-a aplicat de curând un tratament de supraînsămânţare a gazonului, iar în câteva săptămâni sperăm să se rezolve această problemă”, a declarat pentru Adevărul, administratorul Cluj Arena, Radu Raţiu
Gazonul de pe Cluj Arena este încă în garanţia firmei executante şi a fost montat în iunie 2011.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite