Gaşca Zurli porneşte în jurul lumii, în cel mai nou spectacol al trupei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un nou spectacol Gaşca Zurli - În jurul lumii
Un nou spectacol Gaşca Zurli - În jurul lumii

Gaşca Zurli ajunge la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în 13 octombrie cu un spectacol care are ca scop să-i împrietenească pe copii cu geografia şi să-i înveţe că visurile se împlinesc atunci când ai curajul să mergi spre ele.

„Dacă visul nostru este să vedem lumea, trebuie să avem curajul de a păşi dincolo de uşă. Dacă dorinţa noastră e să fim cei mai buni la fotbal, la tenis, la şah sau în orice alt domeniu , atunci trebuie să facem tot ce ţine de noi pentru a ni-l împlini. E în mâna noastră să ne transformăm visele în visuri, iar mai apoi în realitate”, arată organizatorii 

Spectacolul „În jurul lumii” are loc la Sala Polivalentă (BT Arena) din Cluj-Napoca, în 13 octmbrie, de la ora 17.00.

Povestea spectacolului

„Povestea spectacolului este povestea oricărui visător. Fiecare personaj din Gaşca Zurli visează să ajungă într-un colţ de pe glob. Clopoţel îşi doreşte nespus de mult să vadă Turcia şi minunatele sale peisaje, Vrăjimăturica vrea să ajungă în Japonia, să vadă fantasticele grădini japoneze. Lulu vrea în Scoţia, să afle istoria kiltului şi despre bucatele tradiţionale scoţiene. Mulţumesc visează cu ochii deschişi la măreaţa Rusie, iar Truli la peisajele sălbatice din Noua Zeelandă. Fetiţa Zurli... ea vrea să ia România la pas!

Au economisit de-a lungul anului, şi-au strâns toate cadourile primite de la Tanti Prezentatoarea, le-au adunat pe toate într-un loc şi sunt gata să pornească la drum cu ele. Până la capătul pământului! 

Şi pentru că în această călătorie au nevoie şi de un îndrumător, ei îl află în persoana lui Magellan, simpaticul pinguin adus de Tanti Prezentatoarea tocmai din Argentina. Cu ajutorul lui, Gaşca Zurli descoperă lumea şi îşi îndeplineşte visul mult visat”, arată organizatorii.  

 Spectacolele vor avea loc în 10 oraşe din ţară. 

Biletele s-au pus în vânzare pe www.bilete.ro , www.zurli.ro, în oficiile Poştei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite