Frumoasa de 10 a Clujului, premiată de autorităţi. Ce a mai primit pe lângă bani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ana Gheorghe Milea, eleva care a luat 10 la BAC 2015 FOTO: Primăria Cluj-Napoca
Ana Gheorghe Milea, eleva care a luat 10 la BAC 2015 FOTO: Primăria Cluj-Napoca

Primarul Clujului Emil Boc a premiat-o miercuri, 29 iulie, pe Ana Gheorghe Milea, eleva care a obţinut media 10 la Bacalaureat 2015. Tânăra a primit 1.000 de lei. Premiaţi au fost şi profesorii care au îndrumat-o. Aceştia au primit, fiecare, câte 1.000 de lei.

”Eleva de 10 a municipiului nostru este astăzi alături de noi şi mă bucur pentru faptul că am ocazia să o felicit personal pe domnişoara  Ana Gheorghe-Milea de la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă” pentru rezultatele deosebite obţinute la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie 2015. Am dorit, prin această premiere, să recunoaştem rezultatele deosebite obţinute la învăţătură, fiind o recompensă pentru efortul depus şi mulţumire pentru exemplul pe care l-a dat întregii comunităţi clujene. Pe lângă elevă, am decis şi premierea, tot cu 1.000 de lei, pentru fiecare dintre cei trei profesori care au pregătit-o, de la Limba Română, Matematică şi Biologie, discipline la care eleva a luat note de 10”, a declarat primarul Emil Boc.

Profesorii care au pregătit-o pe tânără sunt: Monica Columban (limba română), Cristina Miclea (biologie) şi Adrian Magdaş (matematică). Premiile au fost aprobate de Consiliul Local. 

premiere ana milea cluj foto

Ana Gheorghe-Milea a mai primit şi un abonament la Festivalul Untold. 

Mai puteţi citi:

Rezultate Bacalaureat 2015 Cluj. Performanţă de invidiat: „Mi-am zis că ar fi frumos să termin cu 10“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite