Foto-Video Monica Macovei la Cluj: “Avem un prim-ministru care e hoţ“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Monica Macovei a participat, vineri după-amiaza, la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj-Napoca, la o conferinţă despre valorile dreptei, unde a lăudat justiţia clujeană şi a afirmat că îl susţine pe Adrian Papahagi, unul dintre candidaţii PDL Cluj pentru Parlament.

Europarlamentarul Monica Macovei a venit vineri, 2 noiembrie, la Cluj-Napoca pentru a participa la o conferinţă despre valorile dreptei, organizată de Fundația Creștin-Democrată, în colaborare cu Fundația Konrad Adenauer. La eveniment au participat deputatul Sever Voinescu, candidatul PDL Cluj la parlamentare Adrian Papahagi, preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, şi primarul oraşului, Emil Boc.

Acesta consideră că reforma în justiţie alături de cea a clasei politice sunt cele mai grele reforme şi merg mână în mână. "În vară, USL urmărea să pună mâna pe justiţie, să schimbe şefii de instituţii şi să nu mai fie cercetaţi. Sper să nu reuşească aceasta", susţine Macovei.

image

Monica Macovei, în Cluj, la Casa de Cultură a Studenţilor, cu lideri şi parlamentari PDL

După ce a punctat câteva idei despre reforma clasei politice, europarlamentarul a afirmat despre premierul României, Victor Ponta, că a furat munca altuia referindu-se la lucrarea sa de doctorat.

"Avem un prim-ministru care e hoţ, deci a furat munca altuia", a spus Monica Macovei.

Macovei se întreba în ce alt oraş e posibil să ai un fost primar cercetat de justiţie prieten cu actualul primar facând referire la Sorin Apostu şi Emil Boc şi subliniind astfel că la Cluj justiţia îşi face treaba.

Pe de altă parte, Monica Macovei a afirmat că se bucură de fiecare dată când vine la Cluj-Napoca pentru că acest oraş este, pentru ea, "capitala lumii". "Revin cu plăcere la Cluj. Sunt ardeleancă, de lângă Năsăud", a afirmat europarlamentarul, care a declarat că susţine candidatura lui Papahagi deoarece "de astfel de oameni avem nevoie în politică".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite