FOTO VIDEO „Clujul nu doarme“: Boc şi perna lui portocalie, vedetele bătăii cu perne din cea mai lungă zi din an

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Clujului, Emil Boc, s-a bătut cu perne, vineri seara, în faţa sediului central al Universităţii Babeş-Bolyai, în cadrul evenimentului „Cluj never sleeps“ prin care oraşul din inima Ardealului a marcat solstiţiul de vară, când este cea mai lungă zi a anului.

Primarul Clujului s-a bătut cu perne în mijlocul oraşului. Emil Boc spune că a şi luat bătaie, dar a şi atacat.

„Nu ştiam de această surpriză pe care mi-au pregătit-o cei care s-au ocupat de <Cluj Never Sleeps> pe strada Kogălniceanu. A fost o confruntare pe care nu am prevăzut-o. Era o bătaie cu perne între studenţi, şi m-am trezit cu o pernă portocalie în mână. S-a dat startul la bătaia cu perne, şi nu puteam să refuz să nu apăr blazonul portocaliu. Am dat, am şi primit, am încercat să mă apăr, dar şi să atac“, spune Emil Boc, citat de Mediafax.

Bătaia cu perne a alut loc în faţa sediului central al Universităţii Babeş-Bolyai, cea mai mare universitate din Transilvania, pe strada Mihail Kogălniceanu, transformată în zonă pietonală pentru 24 de ore.

„Bătăile cu perne erau la modă şi în vremurile de liceu. Mă bucur că tinerii din ziua de azi nu au pierdut această tradiţie frumoasă. Cred că oricine a fost vreodată în internat sau cămin n-a ratat vreo bătaie cu perne. Aşa că mi-am amintit de vremurile de cămin şi internat“,  afirmă primarul Emil Boc, care a participat la „Cluj never sleeps“, un eveniment prin care Clujul a marcat cea mai lungă zi a anului.

image

„Cluj never sleeps 2013“ este un eveniment organizat de Primăria Cluj-Napoca şi Federaţia Share (parteneri în implementarea proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului 2015) şi a marcat cea mai lungă noapte a anului. Evenimentul a început vineri, 21 iunie, de la ora 18.00, şi se va încheia azi, 22 iunie.

Cele 24 de ore dintr-o zi şi o noapte sunt pline de concerte, ateliere de creaţie şi evenimente care nu trebuie ratate. Programul de sâmbătă, 22 iunie, AICI.

Tot ieri, la mijlocul nopţii, primarul Emil Boc a convocat a convocat o şedinţă extraordinară de Consiliu Local unde s-au discutat problemele tinerilor. (video -  Ziua de Cluj)

Vă recomandăm şi:

FOTO „Clujul meu şi Clujul tău“. Zeci de mii de lei donaţi pentru tipărirea unui album neconvenţional despre oraşul Cluj

„Clujul nu doarme“ în cea mai lungă noapte a anului. 24 de ore de concerte, ateliere şi distracţie pe Cetăţuie

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite