FOTO Nu ştii unde să mergi în concediu? Târgul de Vacanţe de la Cluj te ajută să găseşti o destinaţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de Vacanţe se desfăşoară la Cluj până duminică, 10 martie, inclusiv  FOTO: Adevărul
Târgul de Vacanţe se desfăşoară la Cluj până duminică, 10 martie, inclusiv  FOTO: Adevărul

La Cluj are loc, în acest weekend, cel mai mare târg de turism din Transilvania: Târgul de Vacanţe. Evenimentul are loc la Expo Transilvania.

Târgul de Vacanţe, ajuns la a patra ediţie, este cel mai mare eveniment turistic din Transilvania. Acesta se desfăşoară până pe 10 martie, la Expo Transilvania, între orele 10.00 şi 19.00.
Vizitatorii pot, ca în fiecare an, să cumpere bilete pentru vacanţa visată în regim de early booking de la zecile de agenţii de turism prezente.

Pachetele turistice sunt pentru toate buzunarele, de la o vacanţă 73 de euro în Italia până la sute de euro, aproape de 2.000 de euro pentru un concediu în sudul Asiei. „Cei care doresc să vadă mai multe ţări, le prezentăm un circuit turistic şi le facem o ofertă personalizată care ajunge la câteva sute de euro“, afirmă reprezentantul unei firme de turism din Cluj.

La târg, care a debutat de vineri, 8 martie, sunt prezenţi şi meşterii populari din judeţul Cluj, însă „vedeta“ evenimentului a fost Primăria Alba Iulia care şi-a promovat imaginea cu ajutorul unor soldaţi romani care au făcut demonstraţii de lupte, spre uimirea celor mai mici dintre vizitatorii târgului.

Târgul este deschis până duminică, 10 martie, la ora 19.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite