FOTO A furat 1.600 de lei în noaptea de Crăciun de la o benzinărie din judeţul Cluj. Poliţiştii îl caută

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul care a furat 1.600 de lei dintr-o benzinărie din judeţul Cluj e dat în urmărire  FOTO: Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj
Bărbatul care a furat 1.600 de lei dintr-o benzinărie din judeţul Cluj e dat în urmărire  FOTO: Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj

Poliţiştii clujeni fac cercetări în cazul unei tâlhării comise în noaptea de 25 decembrie, în jurul orei 22.30, într-o benzinărie din localitatea clujeană Mihai Viteazu. Bărbatul suspect a lovit cu pumnii în cap gestionara benzinăriei şi a furat 1.600 de lei.

Un bărbat necunoscut a intrat în benzinăria din localitatea Mihai Viteazu în seara zilei de 25 decembrie, a lovit cu pumnii gestionara benzinăriei, după care a furat de 1.600 lei.
 
„Semnalmentele agresorului: vârsta de 20-25 ani, înălţime 1,80 m, atletic, nasul drept, păr de culoare blond-şaten. Bărbatul purta mănuşi din lână de culoare albă, fes din lână de culoare închisă cu alb şi era îmbrăcat cu o geacă de culoare albastră. De asemenea purta  pantaloni tip salopetă de culoare deschisă şi şosete din lână trase peste încălţăminte“, afirmă purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene, Anca-Sidonia Bolba.

Poliţiştii roagă oamenii care pot oferi detalii despre bărbatul descris să sune la 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată unitate de poliţie.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite