Este oficial. „U“ Cluj a câştigat cu 3-0 meciul cu CS Otopeni şi este aproape promovată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul dintre Universitatea Cluj şi CS Otopeni, care trebuie să se dispute mâine, la ora 11.00, nu va mai avea loc, din cauza neprogramării echipei oaspete, anunţă Sport.ro, televiziunea care urma să transmită meciul

CS Otopeni a fost îngropată de datorii cu numai două etape înainte de finalul campionatului în liga secundă. Ilfovenii nu au fost programaţi de FRF, din cauza datoriilor. Partida care urma să se dispute mâine la ora 11 nu va mai avea loc şi foarte probabil, „alb-negri“ vor câştiga meciul cu 3-0, la masa verde.

În urmă cu doar câteva minute, clubul a primit un fax oficial din partea FRF, prin care a fost înştiinţat că va câştiga meciul la masa verde. Pentru mâine, Cristian Dulca va organiza un meci amical, în familie şi urmează să împartă jucătorii în două tabere. Dacă Mioveni nu învinge pe FC Bihor, „studenţii“ vor putea sărbători promovarea încă de mâine.

Avand în vedere Hotararile CNSL, definitive si irevocabile, prin care clubul CS Otopeni a fost obligat sa achite restantele financiare catre jucatorii Dancia Ioan si Onut Bogdan, jocul din cadrul etapei a 33-a a Ligii a 2-a, SCS CFM Universitatea Cluj SA – CS Otopeni, nu se programeaza”, se arată în documentul sosit de la Federaţie, potrivit site-ului oficial al Universităţii.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite