Emil Boc în acțiune, la țară. În ce ipostază s-a filmat edilul din Cluj și cum au reacționat internauții VIDEO

0
Publicat:

Primarul Clujului, Emil Boc, a profitat de vremea frumoasă din weekend și s-a refugiat în casa părintească de la țară, din comuna Răchițele, în liniștea Munților Apuseni și departe de freamătul și ambuteiajele orașului. Cu acest prilej, Boc a pus mâna din nou pe coasă, la aproape 15 ani de când imaginea cu fostul premier cosind a făcut înconjurul lumii.

Emil Boc în acțiune
Emil Boc în acțiune

Emil Boc a postat imagini pe Facebook în care apare în timp ce cosește în curtea casei părintești din Răchițele. Asta după ce Boc a surprins, în iulie 2009, pe când era premier, când în timpul unei vizite în judeţul Ialomiţa a pus mâna pe o coasă pentru a-şi demonstra îndemânarea în faţa asistenţei. Imaginile au devenit atunci virale şi au fost preluate inclusiv de presa din străinătate.

image

Ulterior, după ce s-a întors la Cluj, ca primar, Emil Boc şi-a făcut un obicei din a posta pe Facebook imagini în care apare în timp ce curăţă zăpada, plantează pomi sau împarte daruri seniorilor, dar şi de pe diverse şantiere sau tăind panglici. „Iarba verde de acasă: Plăcerea reîntâlnirii cu Natura!”, și-a intitulat Boc postarea în care apare manevrând cu dibăcie o coasă.

Comentariile nu au întârziat, iar în scurt timp edilul a primit mii de aprecieri. „Singurul politician român care este plecat de jos și are tot respectul. Domnule profesor,  jos pălăria”, „Domnu ' primar, vă rog frumos veniți și la Galați să tundeți iarba din oraș!! Și să rămâneți vreo 4 ani! Nu-i bai!”, „Ar trebui să intrați cu coasa și în parlament să mai răriți și pe acolo! Tot respectu și iarba uda!” și „Priceput la toate.. harnic și dibace! Felicitări domnule Boc, vă apreciez mult pentru tot ceea ce faceți ca primar al Clujului!”, au fost doar câteva dintre sutele de mesaje laudative. Au existat însă și mesaje critice din partea celor care nu îl simpatizează. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite