Emil Boc: „Guvernul Ponta e cu capul în nori şi cu picioarele în mocirlă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PDL Emil Boc a declarat la Cluj-Napoca despre Guvernul Ponta că este „cu capul în nori şi cu picioarele în mocirlă" şi că nu este în stare să genereze stabilitate economică. Boc a dat exemplu creşterea cursului leu/euro, despre care spune că va înghiţi eventualele creşteri salariale.

„Acest guvern este cu capul în nori şi cu picioarele în mocirlă. Este cu capul în nori pentru că nu este în stare să genereze stabilitate economică şi creştere economică. Este cu picioarele în mocirla incompetenţei pentru că are deja trei miniştri remaniaţi în mai puţin de o săptămână. Aceasta spune suficient de mult despre credibilitatea acestui guvern, despre şansele lui de a da României stabilitate", a declarat Emil Boc la Cluj-Napoca.

Acesta a mai acuzat Guvernul Ponta că preferă populismul în detrimentul unor măsuri ferme care să susţină stabilitatea ţării.

„La nici o săptămână de la instalare Guvernul Ponta fugăreşte leul în fiecare zi, iar potenţiala majorare a salariilor bugetarilor este deja înghiţită sau pe cale să fie înghiţită de inflaţie şi de majorarea cursului. Un guvern care nu este credibil în plan politic pentru voinţa de a asigura stabilitatea se reflectă imediat în curs, inflaţie, în nivelul dobânzilor. Astăzi românii plătesc demagogia şi populismul Guvernului Ponta", a mai precizat Boc.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite