Elena Udrea a dat startul lucrărilor la cel mai mare proiect imobiliar din Europa de Est. Ce spune aceasta despre preţurile apartamentelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările pe şantierul Transilvania Smart City au început de miercuri. FOTO Facebook / Elena Udrea
Lucrările pe şantierul Transilvania Smart City au început de miercuri. FOTO Facebook / Elena Udrea

Elena Udrea a anunţat începerea lucrărilor la un cartier nou cu 10.000 de apartamente, mall, heliport şi telegondolă, care va fi construit în următorii ani de la zero în Cluj. Proiectul a primit autorizaţie de construire pentru prima etapă şi este cel mai scump din România şi Europa de Est

Cel mai mare proiect imobiliar din România va fi realizat la Cluj şi va include 10.000 de apartamente, clădiri de birou, un mall uriaş, şcoli, parcuri şi săli de conferinţe. 

Compania SDC Imobiliare, alături de mai multe fonduri de investiţii din străinătate vor investi peste 700 de milioane de euro în Transilvania Smart City, cel mai mare şi cel mai scump proiect imobiliar din România. Printe investitori se află Elena Udrea şi partenerul ei, Andrei Alexandrov.

Fostul ministru a anunţat oficial că lucrările la prima etapă a cartierului au început şi a ţinut să precizeze că preţurile noilor apartamente sunt printte cele mai mici de pe piaţa imobiliară clujeană, de departe cea mai scumpă piaţă din ţară.

„Să fie într-un ceas bun! Pentru cârcotaşi, preţurile sunt printre cele mai mici de pe piaţa clujeană. Iar finanţarea este transparentă, prin fonduri de investiţii din afara ţării, în principal”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

 Ea a fost completată de Andrei Alexandrov, partenerul ei, care a dat câteva detalii despre proiect. „

„Am deschis şantierul la Transilvania Smart City, cel mai mare şi singurul proiect #smartcity din Europa de sud-est!

– 800 de apartamente

– 20.000 de mp comerciali

– cel mai mare parc privat din ţară ( 2 ha)

– restaurant, centru Spa, sala Fitness

– grădiniţă şi creţă ( donate primariei)

– 1.200 locuri de parcare inteligente subterane! Toate acestea fac parte din prima etapă a proiectului!”, a scris Alexandrov. 

Ca în filmele SF

Dincolo de dimensiunile impresionante şi de investiţile imense, dezvoltatorii proiectului au preluat o serie de idei parcă direct din filmele SF. Astfel, livrările la domiciliu în interiorul cartierului vor fi făcute cu ajutorul dronelor, iar de aici se va putea ajunge la Aeroportul Internaţional Cluj cu o telegondolă, parte şi ea din proiect. 

Noul cartier va avea heliport, staţii pentru încărcat maşini electrice, concierge şi staţie pentru drone, cu care vor fi livrate pachete la domiciliu. În plus, proiectul mai prevede şi amenajarea a două lacuri, un amfiteatru în aer liber, spa şi piscină interioară şi exterioară. Nu în ultimul rând, cartierul va avea propriul sistem de pază, monitorizare şi supraveghere. 

Vă mai recomandăm şi:

 

Supermarket inaugurat în judeţul Cluj cu primar, preot, slujbă şi sfinţire

 

Undă verde pentru cel mai scump proiect imobiliar din România. Elena Udrea, printre investitori 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite