Supermarket inaugurat în judeţul Cluj cu primar, preot, slujbă şi sfinţire

0
0
Preotul satului a sfinţit supermarketul Profi din comuna Mica, iar primarul a tăiat panglica Foto Ştefan Lică
Preotul satului a sfinţit supermarketul Profi din comuna Mica, iar primarul a tăiat panglica Foto Ştefan Lică

Un magazin din localitatea Mica, o comună din judeţul Cluj, a fost inaugurat cu mare pompă. Magazinul a fost sfinţit de preotul din sat, iar primarul a venit să taie panglica.

Comuna Mica e situată la 65 de kilometri de Cluj-Napoca şi cuprinde mai multe sate. Mica se numeşte şi satul reşedinţă al comunei cu acelaşi nume, iar zilele trecute localnicii au avut un motiv de sărbătoare. Pentru că până atunci oamenii erau nevoiţi să meargă pentru cumpărături la Dej, oraş situat la câţiva kilometri, în comună a fost inaugurat un supermarket sub brandul reţelei Profi. 

Evenimentul a fost sărbătorit aşa cum se face de obicei în mediul rural, iar primarul Tiberiu Zelencz a ţinut să puncteze acest moment special. El a ţinut un discurs, a trimis un comunicat şi a luat parte la tăierea panglicii.

„Astăzi am avut plăcerea de a participa la deschiderea unui magazin, în localitatea Mica. În calitate de primar am susţinut şi voi susţine în continuare investitorii de bună credinţă, care doresc să vină în zona noastră, astfel încât procesul pentru dezvoltarea comunei noastre să aibă loc în fiecare zi.

Acest magazin vine în întâmpinarea tuturor, astfel încât, au fost create noi locuri de muncă, iar pentru achiziţionarea unor produse nu vom  mai fi nevoiţi să mergem la Dej, având posibilitatea să le cumpărăm din magazin, care oferă o gamă variată de produse. Împreună zi de zi, uniţi, cu încredere şi respect dezvoltam comuna Mica!”, a fost mesajul edilului.

taiere panglica supermarket profi sat mica

Primarul, la fel ca şi preotul, nu putea să lipsească de la eveniment Foto Ştefan Lică

De la eveniment nu putea lipsi nici preotul satului. O slujbă de sfinţire a supermarketului a avut loc odată cu tăierea panglici, iar abia după festivitate oamenii s-au putut bucura de noul magazin şi au avut acces pentru a-şi face cumpărăturile.

Vă mai recomandăm şi:

Consiliul Naţional Secuiesc anunţă introducerea cărţii de identitate secuieşti. Ce spune Guvernul României

Cum a ajuns să fie de cinci ori mai scump Revelionul în Poiana Braşov decât în Austria. „De banii ăia mergem zece la Innsbruck”

Mai multe - Cluj-Napoca

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite