Dramă într-un sat din judeţul Cluj. Un bărbat de 41 de ani a murit îngropat de un val de pământ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
pompieri

Un bărbat a murit joi, 18 martie, la Făgetul Ierii (judeţul Cluj), după ce un mal de pământ s-a surpat peste el în timp ce muncea pe un şantier. Salvatorii s-au luptat timp de două să-l salveze, însă nu au reuşit.

Victima, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din oraşul Tăşnad, judeţul Satu Mare, muncea la reţeaua de apă potabilă din Făgetul Ierii, când un val de pământ s-a prăbuşit peste el şi l-a îngropat la 3 metri adâncime.

„În cursul după-amiezii, poliţiştii din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Turda au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Făgetu Ierii, comuna Iara, o persoană a fost prinsă sub un mal de pământ, în timpul executării unor lucrări la sistemul de alimentare cu apă.

Primele verificări ale poliţiştilor au stabilit faptul că bărbatul de 41 de ani, din oraşul Tăşnad, judeţul Satu Mare era angajat al unei societăţi care efectua activităţi în domeniu. Împrejurările în care s-au produs evenimentul vor fi stabilite în cadrul anchetei, fiind desfăşurate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi neluarea, respectiv de nerespectarea măsurilor legale de sănătate şi securitate în muncă", au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite