Două incendii devastatoare în mai puţin de 24 de ore. Trei oameni au ajuns la spital, după ce s-au intoxicat cu fum

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a avut loc, marţi seară, la o locuinţă de pe strada Odobeşti, din Cluj-Napoca, iar câteva ore mai târziu, miercuri, 24 octombrue, a luat foc o casă din localitatea Şutu, comuna Ciurila.

În primul caz, incendiul ar fi fost provocat de un scurtcircuit, iar focul a cuprins într-o primă fază un corp de mobilier, după care s-a extins cu repeziciune. Pompierii au intervenit la faţa locului cu două autospeciale. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj (ISU), trei persoane au suferit afecţiuni uşoare şi au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare.

Câteva ore mai târziu, miercuri, 24 octombrie, la primele ore ale dimineţii, o casă de lemn din localitatea Şutu, comuna Ciurila, a luat foc. La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Turda, care a reuşit să stingă flăcările după aproximativ trei ore. Locatarii au reuşit să părăsească imobilul la timp, astfel că nimeni nu a fost rănit. În acest caz, incendiul ar fi fost provocat de o supraîncărcare a instalaţiei electrice.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite