Doi vitezomani au fost prinşi în trei zile pe Autostrada Transilvania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr originar din judeţul Satu Mare, în vârstă de 25 de ani, a fost prins, luni, 10 februarie, de poliţiştii de la Autostrăzi gonind pe Autostrada Transilvania cu 226 de kilometri pe oră.

Luni după-amiaza, în jurul orei 17.30, poliţiştii din cadrul Serviciul Poliţiei Autostrăzi - Biroul de Poliţie A3 Transilvania l-au prins pe un tânăr de 25 ani, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă. Avea 226 de kilometri pe oră.

Şoferul grăbit a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar la kilometrul 15+400, pe sensul de mers Gilău - Turda, conducând cu o viteză de 226 km/h.

A fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 765 de lei şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Reamintim faptul că duminică, un bărbat de 37 de ani, din judeţul Sălaj, a fost depistat de poliţiştii circulând, pe aceeaşi autostradă cu viteza de 238 de kilometri pe oră.

Mai puteţi citi:

Un sălăjean gonea pe Autostrada Transilvania cu 238 de kilometri pe oră. A fost prins de poliţişti şi amendat

VIDEO Hoţii de fier vechi au furat părţi din balustrada Autostrăzii Transilvania. Plus stâlpi şi plasa de protecţie împotriva animalelor

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite