Deputatul independent Mircia Giurgiu şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul independent Mircia Giurgiu şi-a depus marţi candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Acesta a venit la Biroul Electoral Municipal însoţit de mai mulţi sindicalişti. Giurgiu a reuşit să strângă 13.500 de semnături pentru susţinerea candidaturii.

Dacă va câştiga fotoliu de primar, Mircia Giurgiu doreşte să facă unele transformări la Primărie, să creeze birouri pentru sindicalişti, pensionari şi tineri. „O să fie birouri la Primărie în care o să-şi desfăşoare activitatea reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor. De asemenea, o să fie birouri pentru pensionari pentru că avem nevoie de experienţa lor", a precizat Giurgiu.

În faţa comisiei de la Biroul Electoral Municipal un clujean care a intenţionat să candideze la Primărie, dar care a strâns numai 250 de semnături, şi-a cedat semnăturile în favoarea lui Mircia Giurgiu.

„Am ales să-mi depun candidatura la data de 1 Mai, pentru că sunt din partea sindicatelor şi întotdeauna am respectat şi respect ziua de 1 Mai, ziua muncii. Am venit alături de cei care şi-au făcut timp să fie alături de mine, având în vedere că azi e o zi liberă", a mai precizat Giurgiu.

Printre priorităţile sale se numără crearea locurilor de muncă şi izolarea termică a tuturor blocurilor din Cluj-Napoca.

La Primăria Cluj-Napoca şi-au mai depus până acum candidaturile Marius Nicoară (USL), Emil Boc (PDL), Kovacs Eckstein Peter (UDMR), Ioan Avram (PRM), Antal Elemer (Partidul Ecologist) şi independenta Mădălina Paul.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla in timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.  

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite