Cum sunt trataţi şpăgarii într-o comună din judeţul Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mită FOTO Adevărul
Mită FOTO Adevărul

Un bărbat a încercat să mituiască un poliţist dintr-o comună din judeţul Cluj după ce omul legii l-a prins că autorizaţia sa provizorie de circulaţie era expirată. Agenţul de poliţie i-a înscenat un flagrant, iar acum bărbatul are dosar penal.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui bărbat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.

„În data de 17.04.2016, C.M. a oferit, cu titlu de mită, suma de 200 de euro unui agent de poliţie din cadrul postului de poliţie Sic, judeţul Cluj, pentru ca acesta să nu îşi îndeplinească atribuţiile de constatare a unei infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, în condiţiile în care C.M. fusese depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism Opel Vectra, având autorizaţia provizorie de circulaţie expirată din data de 06.05.2015“, anunţă reprezentanţii IPJ Cluj.

Agentul de poliţie a refuzat propunerile şi a denunţat fapta, iar bărbatul a fost prins pe 25 mai, anul trecut, în momentul în care, citat la postul de poliţie legat de dosarul său penal - întocmit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gherla - a dat denunţătorului suma de 200 euro.

Cauza a fost instrumentată de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Cluj, delegaţi de procuror să efectueze acte de procedură penală.

Mai puteţi citi:

Un bătrân de 71 de ani a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite