„Cum am reușit eu cu soțul să facem toxiinfecție“. Angajata unui restaurant gustă din ciorbă cu polonicul, apoi îl pune în oală FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imaginile cu o angajată a unui restaurant dintr-un centru comercial din Cluj care atentează la sănătatea publică au devenit virale. Ea a fost suprinsă de un cuplu care lua masa acolo în timp ce se servea din mâncarea oferită spre vânzare clienţilor. În filmuleţ se vede cum femeia ia cu mâna din preparate, iar ceva mai târziu gustă din ciorbă direct cu polonicul, pe care îl pune înapoi în vasul cu mâncare.

Imaginile au fost trimise de femeia care le-a suprins către redacţia „Știri de Cluj”, cu mesajul: „Cum am reușit eu cu soțul să facem toxiinfecție”, şi au ajuns să fie virale în mediul online. Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor s-au autosesizat şi au descins în restaurantul Roua din Iulius Mall, la scurt timp după ce „Știri de Cluj” a relatat incidentul șocant.

„Pe data de 20.02.2024, Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Vest Cluj, prin CJPC Cluj, a derulat o acțiune de control la un operator economic care își desfășoară activitatea în zona de food court a centrului comercial Iulius Mall, ca urmare a unor sesizări apărute în spațiul public” - a anunţat ANPC.

Pe lângă cele deja semnalate, comisarii de la Protecţia Consumatorului au descoperit şi alte nereguli, drept care au amendat restaurantul cu amenzi în cuantum de 60.000 lei, au oprit de la comercializare produsele alimentare neconforme în valoare de circa 5.000 de lei şi au decis oprirea temporară a prestării serviciilor, până la remedierea deficiențelor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite