Criză de directori în multinaţionalele Clujului - revista presei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Revista presei clujene
Revista presei clujene

Ziarele locale scriu astăzi despre criza de directori din multinaţionalele Clujului, despre ultimele noutăţi din procesul jafului de la Banca Transilvania, dar şi despre reabilitarea termică obligatorie, care creşte preţul la apartamente.

Criză de directori în multinaţionalele Clujului. Companiile multinaţionale care şi-au mutat afacerile aici numesc la conducere manageri străini, pentru că piaţa locală nu dispune de persoane calificate care să ocupe poziţii executive. Infrastructura, cultura amenzilor, birocraţia şi lipsa pregătirii practice a candidaţilor sunt elementele negative în dezvoltarea unui business la Cluj, susţin aceştia. Amănunte în Ziua de Cluj.

Internauţii clujeni vor să salveze o viaţă. Câţiva artişti locali vor cânta vineri searaă în Irish & Music Pub la un eveniment caritabil organizat de peste 100 de internauţi clujeni. Bloggeri, utilizatori de reţele de socializare sau simpli consumatori de Internet din Cluj-Napoca pun la cale o petrecere cu cântări şi licitaţii de obiecte şi chiar de bloggeri pentru a strânge bani pentru un bolnav de leucemie. Informaţii în Monitorul de Cluj.

Reabilitarea termică ridică preţul apartamentelor. Certificatul energetic va pune probleme celor care vor să vîndă apartamente în blocuri neizolate. În ciuda boomului imobiliar care a avut loc în ultimii ani în Cluj, calitatea energetică a zecilor de blocuri construite lasă de dorit şi acest lucru se va simţi odată cu introducerea certificatului de performanţă energetică, din luna martie. La acestea se adaugă şi numărul consistent al blocurilor vechi, construite înainte de ’89, care nu sînt izolate termic şi unde locatarii se plîng de facturile impresionante la întreţinere, titrează Foaia Transilvană.

Jaf BT: Martorii care susţin alibiurile suspecţilor, amânaţi. Mai mulţi martori care ar putea confirma alibiurile lui Andrei Hosu şi Bogdan Baciu, presupuşii autori ai jafului de la Banca Transilvania, din 13 februarie 2009, au fost amânaţi de la audieri. Chiar dacă avocaţii celor doi tineri au făcut cereri pentru a audia câţiva martori importanţi în acest dosar, solicitările au rămas fără răspuns. “Din partea noastră au fost audiaţi în jur de 3-4 martori. Dar noi propunem martori esenţiali, care pot confirma alibiurile lui Baciu şi Hosu, însă aceştia întârzie să fie audiaţi”, a precizat avocatul Mihai Giurgea. Informaţii pe citynews.ro.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite