Copii din casele de tip familial, boboci pentru o zi la UBB

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tineri din casele de tip familial din judeţul Cluj sunt aşteptaţi miercuri, 6 martie, la UBB în cadrul unui eveniment în care vor fi, pentru o zi, boboci.

„Propunerea de colaborarea a venit din partea Serviciului Management de Caz Protecţie Specială Copii în Servicii de Tip Rezidenţial din cadrul DGASPC Cluj, iar noi am răspuns pozitiv şi ne-am arătat disponibilitatea totală de a ne implica într-un astfel de proiect”, declară lectorul Corina Rotar, responsabil proiect din partea  Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării.

Manifestarea „Boboc pentru o zi“ va avea loc miercuri, 6 martie, de la ora 12.00, la sediul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării. 

Elevii se vor întâlni cu profesorii şi studenţii FSPAC, vor vizita studiourilor de radio şi tv din cadrul facultăţii şi vor participa la cursuri şi vor lua prânzul cu studenţii.

Evenimentul a ajuns la a doua ediţie şi face parte din mai multe acţiuni comune ale FSPAC şi DGASPC Cluj prin care cele două instituţii vor să facă un proiect pilot de dezvoltare a unor programe de informare, conştientizare şi mobilizare a comunităţii pentru a preveni abandonul şcolar la tinerii din sistemul de protecţie specială.

Mai puteţi citi:

Facultatea de Drept din Cluj, despre OUG 7: „Este un demers menit să rezolve conflicte personale între deţinătorii vremelnici ai unor funcţii de conducere“

Cluj-NapocaPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite