Clujenii traversează mâine Tarniţa înot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sâmbătă dimineaţa, cei mai curajoşi înotători se vor alinia la start pentru a traversa Lacul Tarniţa. În funcţie de rezistenţă, concurenţii pot alege să traverseze lacul pe toată lungimea acestuia, de 6.500 de metri, sau pot opta pentru proba scurtă, de 1.500 de metri. 

Cei care se înscriu la start trebuie să fie pregătiţi cu temperaturile mai scăzute ale apei. Fiind un lac de acumulare de munte, apa de regulă este rece având o temperatură de 18-22 grade Celsius.

“Efortul la care se supun participanţii la proba de traversare a lacului trebuie tratat cu atenţie deosebită. De aceea, Clubul Orca recomandă participanţilor mai puţin pregătiţi să se orienteze pentru proba mai scurtă”, arată organizatorii

Persoanele participante trebuie să fi practicat înotul în cadrul unui club sportiv, sau să fi traversat cu success lacul Tarniţa la cele trei ediţii precedente, dacă doresc să se înscrie la proba cea mai complexă. Startul se va da la ora 10 pentru proba scurtă şi la ora 11 pentru proba lungă. Competiţia este dedicată iubitorilor înotului de toate vârstele. Taxa de participare este de 50 de lei.


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite