Clujenii îi pot pune la punct pe funcţionarii acri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clujenii pot, începând de vineri, 4 mai, să le dea note funcţionarilor şi să evalueze eficienţa şi profesionalismul angajaţilor din instituţiile publice.

Asociaţia Femeilor de Afaceri (AFA) Cluj a lansat astăzi proiectul „Clujul are atitudine“, proiect ce se desfăşoară în perioada 4 - 24 mai pe două componente: un vot online pe site-ul dedicat proiectului (www.clujulareatitudine.ro) şi o cercetare cantitativă realizată în parteneriat cu Centrul pentru Studiul Democraţiei.

„Prin acest proiect încercăm să mobilizăm clujenii şi să le trezim atitudinea civică. În acelaşi timp, iniţiem o evaluare a gradului de satisfacţie privind eficienţa instituţiilor cu care clujenii intră mai des în contact. Îmi doresc să fie un mecanism permanent, un fel de barometru, care să determine instituţiile publice să-şi îmbunătăţească relaţiile cu cetăţenii“, a declarat Mihaela Rus, preşedinta AFA Cluj.

Clujenii pot intra pe site-ul www.clujulareatitudine.ro şi să dea note de la 1 la 10 instituţiilor publice. Ei pot nominaliza şi vota instituţiile care nu se regăsesc în lista de evaluare şi pot lăsa comentarii. Rezultatele evaluării vor fi făcute publice în 24 mai, iar în 25 mai va avea loc o dezbatere publică pe tema rezultatelor şi a modului în care pot fi îmbunătăţite serviciile instituţiilor publice.

Asociaţia Femeilor de Afaceri Cluj este o asociaţie neguvernamentală care a fost înfiinţată în 2004 şi numără 70 de femei antreprenori sau care au  funcţii de conducere. 

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite