CLUJ: TIFF 2011 va fi decalat cu o săptămână

0
0
TIFF 2011 va avea loc în luna iunie / Foto: Arhivă
TIFF 2011 va avea loc în luna iunie / Foto: Arhivă

Festivalul Internaţional de Film Transilvania va avea loc mai târziu în 2011, decât ediţiile precedente. Anunţul a fost făcut de directorul festivalului, Tudor Giurgiu, joi seară, cu ocazia inaugurării Cinematecii TIFF la Cinema Arta.

Motivul pentru care TIFF va fi „amânat” cu o săptămână îl reprezintă suprapunerea de până acum cu Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu.

„Până acum, în aceeaşi perioadă au avut loc două festivaluri importante, respectiv TIFF şi Festivalul de Teatru de la Sibiu. Consider că este un gest de bună credinţă să nu le suprapunem pe cele două. De aceea, TIFF nu va mai avea loc, aşa cum v-am obişnuit, în ultima parte a lunii mai, ci în prima parte a lunii iunie”, a spus aseară Tudor Giurgiu.

Festivalul de film Transilvania se va desfăşura, aşadar, în prima săptămână a lunii iunie, veste care i-a nemulţumit uşor pe studenţii prezenţi în sala cinematografului Arta. „Ştiu, ştiu, sînteţi în sesiune în acea perioadă”, le-a zâmbit Giurgiu. El a adăugat că, prin această decalare, evenimentul se va bucura şi de o vreme mai bună, mai potrivită pentru proiecţiile de seară în aer liber.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite