Cluj- Tel Aviv la 39 de euro cu Wizz Air

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursele vor fi disponibile din 24 noiembrie. FOTO: Adevărul
Cursele vor fi disponibile din 24 noiembrie. FOTO: Adevărul

O nouă rută va fi disponibilă de la sfârşitul lunii noiembrie de pe Aeroportul Intrernaţional Cluj-Napoca. Zborurile spre Aeroportul Internaţional Ben Gurion, din Tel Aviv, vor fi operate de două ori pe săptămână, iar tarifele încep de la 39 de euro.

“După Ierusalim, Tel Aviv este cel mai important centru economic şi de business din Israel. Cu peste 2.5 milioane de turişti anual, Tel Aviv a fost clasat în 2012 al 5-lea cel mai vizitat oraş din Orientul Mijlociu şi Africa. Plajele din Tel Aviv joacă un rol major în promovarea oraşului, fiind adesea cotate ca cele mai frumoase plaje din lume. Tel Aviv este recunoscut drept oraşul care nu doarme niciodată şi o capitală a distracţiei, datorită vieţii de noapte înfloritoare şi a atmosferei tinereşti”, se arată în comunicatul Wizz Air. Locurile sunt disponibile la tarife pornind de la EUR 39.99* (un singur zbor, cu toate taxele incluse) pe wizzair.com. Cursele vor fi operate miercura şi duminica. 

Pentru turişti şi oameni de afaceri

Daniel de Carvalho, Corporate Communications Manager la Wizz Air a declarat: “Suntem foarte bucuroşi să introducem astăzi 3 noi rute în reţeaua de zbor şi să conectăm Israelul de două noi ţări. După succesul zborurilor din Tel Aviv spre Budapesta şi Bucureşti, lansate încă din decembrie 2012, ne aşteptăm la acelaşi entuziasm din partea consumatorilor noştri privind noile servicii din Tel Aviv spre Vilnius, Katowice şi Cluj Napoca. Alături de tarifele accesibile Wizz Air, aceste destinaţii vor fi foarte populare în comunitatea israelită ce călătoreşte în Europa. Suntem încrezători că Tel Aviv va beneficia de numărul mare de turişti care va vizita Israelul în timpul anului".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite