Cluj. Rezultate Bacalaureat 2018 pe edu.ro. Trei medii de 10 la examen, toate în dreptul unor liceene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rezultate Bacaluareat 2018 Cluj pe edu.ro. Liceenii află astăzi rezultatele de la Bacalaureat 2018, sesiunea iunie-iulie. Notele au fost publicate pe edu.ro.

Notele la BAC 2018 au fost publicate pe bacalaureat.edu.ro.

Rezultatele pentru judeţul Cluj:

Trei elevi din judeţul Cluj au obţinut media 10.  Maria Otilia Drugan, de la Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” din Cluj-Napoca şi Ioana Andrada Damian, de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu" din Cluj-Napoca au reuşit să obţină media maximă, la fel ca şi Iulia Drăgan, de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul" din Turda.

Maria Otilia Drăgan este una dintre liceenele de media 10. Îşi doreşte să urmeze cursurile Facultăţii de Biologie din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj şi spune că a avut emoţii la Bacalaureat, deşi era convinsă că lucrurile vor merge bine.

„Sunt fericită acum, sunt şi puţin obosită, dar a meritat. Am învăţat mult, a trebuit să fac un efort, dar a ieşit foarte bine. Emoţii am avut, am avut cred la fiecare examen, dar ştiam că stăpânesc bine materia. Voi urma cursurile Facultăţii de Biologie de la Cluj, asta îmi doresc”, a declarat Maria Drugan pentru „Adevărul”.

Imagine indisponibilă

Peste 4.000 de elevi din judeţul Cluj (4.197) au fost înscrişi la examenele pentru Bacalaureat în acest an. În judeţ au fost organizate 15 centre de examen şi trei centre de evaluare pentru Bacalaureat 2018

Astăzi, 4 iulie, absolvenţii clasei a XII-a care au susţinut BAC-ul vor afla rezultatele, care vor apărea pe siteul. bacalaureat.edu.ro.

Tot astăzi, între orele 12.00 şi 16.00 cei care nu sunt de acord cu rezultatele obţinute pot depune contestaţii. Acestea urmează să fie examinate în perioada 5-8 iulie, iar pe data de 9 iulie vor fi afişate rezultatele finale.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite