Cluj: Michael Jackson, ultima fiţă la început de an şcolar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rechizitele inscripţionate cu personaje precum Hannah Montana sau Jonas Brothers sunt la mare căutare în rândurilor celor mici, iar cele cu Michael Jackson sunt ultima găselniţă.

Zece comercianţi îi aşteaptă pe clujeni până pe 12 septembrie cu rechizite, cărţi sau manuale şcolare la Târgul Rechizitelor, eveniment ce a debutat azi, în Piaţa Unirii. Printre preferinţele celor mici se află ghiozdanele şi rechizitele imprimate cu personajele lor favorite din desenele animate sau seriale, precum Hannah Montana, Ben 10 sau Jonas Brothers

„Copiii mei nici nu au ştiut că există rechizite cu Jonas Brothers. Acum că au văzut, asta vor. Vom cumpăra, însă, orice. Pe criză merge, nu mă pot uita doar la asta”, a declarat Dana Dascăl, o clujeancă ce a venit să le cumpere copiiilor ei rechizite pentru noul an şcolar.

Michael Jackson, găselniţă de criză

Comercianţii vor să-i atragă, însă, pe clujeni cu noi găsleniţe, rechizitele imprimate cu imaginea lui Michael Jackson fiind ultima fiţă în domeniu. „Hannah Montana trece un pic mai bine, să vedem cum va trece brandul Michael Jackson. E ceva nou pe piaţă. O trupă de dans va face un flashmob aici, în Piaţa Unirii, pentru promovarea brandului”, a explicat Darius Centea, managerul firmei care comercializează aceste produse.

Un caiet în format A6, cu coperţi ce-l ilustrează pe regele muzicii pop costă 2,5 lei, unul A4, 4,5 lei, costul unui ghiozdan cu acelaşi imprimeu porneşte de la 49 de lei, pe când preţul unui penar neechipat este de 13,9.

Un penar echipat simplu costă 24 de lei, pe când unul cu Hannah Montana, neechipat, costă 25 de lei, un ghiozdan poate fi cumpărat cu 23 de lei, iar preţul unui caiet porneşte de la 1 leu. Potrivit purtătorului de cuvânt la Primăriei Cluj, Oana Buzatu, comerciaţii beneficiază de spaţiu de vânzare gratuit cu condiţia ca aceştia să vândă produsele la preţuri promoţionale. Reducerile sunt cuprinse între 10 şi 50%.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite