Cluj: Majoretele au dat foc Casei de Cultură a Studenţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urmă cu o oră s-a încheiat la Casa de Cultură a Studenţilor un spectacol care a ţinut pe jar publicul de la început până la sfârşit: Campionatul Judeţean de Majorete ediţia a III-a.

La concurs au participat 21 de echipe din Cluj-Napoca, Dej, Gherla, Câmpia Turzii şi Floreşti, majoritatea covârşitoare fiind de majorete tradiţionale cu pom pon, împărţite pe categorii de vârstă: 8-10 ani - cadete (nouă echipe), 11-13 ani - junioare (şapte), peste 14 ani - senioare (două). Totuşi, în competiţie s-au înscris şi o echipă de cheerleaders şi una de majorete tradiţionale cu baston, care au primit din partea juriului premii speciale.
Majoretele de la Madenss UMF au fost senzaţia serii, câştigând locul 1 la toate cele trei categorii de vârstă. Echipele care au urcat pe podium vor participa la Campionatul Naţional de Majorete, care va avea loc în iunie la Reşiţa. Campionatul European va avea loc anul acesta în Croaţia, în luna septembrie.

CITEŞTE ŞI

Cine sunt câştigătoarele Campionatului Judeţean de Majorete din Cluj. Află clasamentul complet aici

Deşi cadetele s-au bucurat de cel mai mare capital de simpatie din partea publicului, adevărata luptă s-a dus la senioare, unde s-au bătut pentru supremaţie Madness UMF şi Angels. Înfiinţată în 1998 la Cluj, Madness - prima echipă de majorete din România, participă încă din 2002 la Campionatul European de Majorete, fiind campioană europeană neîntrerupt din 2005 până în prezent. Trupa de majorete Madness UMF dansează la meciurile echipei de baschet "U" Mobitelco BT Cluj.

Înfiinţată în 2006 la Câmpia Turzii, trupa de majorete Angels participă la toate evenimentele importante din oraş, fiind acompaniate, spre deliciul publicului, de fanfara "Promenada" a Casei de Cultura "Ionel Floasiu".

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite