Cluj: Conceicao - „Nu ne poate fi frică de Eindhoven”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cluj: Conceicao - „Nu ne poate fi frică de Eindhoven”
Cluj: Conceicao - „Nu ne poate fi frică de Eindhoven”

CFR a venit în Olanda fără cel mai valoros jucător al său, nerefăcut după o accidentare. Echipa şi staff-ul tehnic ale CFR-ului au sosit aseară, la ora 20.00, în Eindhoven şi s-au cazat la Carlton de Brug

CFR Cluj va juca mâine seară cu cel mai dificil adversar din grupa K a Ligii Europa. Clujenii au venit, aseară, la ora 20.00, cu o cursă charter din Cluj şi se află la Eindhoven, unde va avea loc partida. Ei au fost cazaţi la unul dintre cele mai luxoase hoteluri din zonă. Carlton de Brug este situat la aproximativ 15 kilometri de aeroportul din oraş.

Astăzi echipa are programat antrenamentul oficial, pe impresionanta „Philips Arena”, un stadion de ultimă generaţie. Cea mai mare surpriză o reprezintă lipsa lui Yssouf Kone, care nu a putut fi recuperat după accidentarea suferită în prima partidă din Europa League, cu FC Copenhaga.

Deşi iniţial medicii sperau că ivorianul va putea fi apt la ora jocului din Olanda, în cele din urmă stafful medical a hotărât să nu rişte şi atacantul a rămas la Cluj.  În aceste condiţii, tânărul Traore va purta din nou pe umerii săi greutatea liniei ofensive.

Linişte în Eindhoven

Oraşul din Brabantul de Nord are o populaţie de peste 200.000 de locuitori, iar PSV este o echipă extrem de iubită. Seara, pub-urile din oraş sunt arhipline de tineri în căutare de distracţie. 

Bicicleta este cel mai folosit mijloc de transport în oraş, iar claxoane se aud rareori. Olandezii se pregătesc deocamdată timid de meci şi nu concep ca CFR să le împiedice drumul spre cucerirea trofeului.

„Ne place foarte mult fotbalul, dar adevărul este că numai superechipele fac vâlvă în oraş. PSV are foarte mulţi suporteri, dar puţini sunt cei foarte fanatici, care merg chiar şi la antrenamentele echipei. Sigur vom bate mâine seară, suntem mai valoroşi”, ne-a povestit Dirk Gleighardt, fan al echipei locale.

Un alt localnic ne-a dezvăluit că oraşul începe să „fiarbă” doar cu câteva ore înainte de o partidă a lui PSV, dar a mizat pe un stadion plin în confruntarea de mâine seară.

Conceicao vrea victoria

Încă de la plecarea de pe aeroportul din Cluj-Napoca, antrenorul Toni Conceicao a declarat că echipa sa are potenţialul să dea lovitura la Eindhoven: „Nu ne poate fi frică de Eindhoven pentru că am jucat la un nivel înalt şi avem experienţă. Dacă băieţii vor pune în aplicare tactica după care am pregătit meciul, putem câştiga. Vrem cu orice preţ victoria”, a spus portughezul.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite