Ce pregătesc hotelurile de 5 stele din Cluj-Napoca pentru Revelion: covor roşu, „La Dolce Vita” şi glam party
0
Adio petreceri standard de Revelion, cu programe şi meniuri parcă trase la xerox după şabloanele nunţilor. Revista online de călătorii cluj.travel prezintă petrecerile tematice organizate de hotelurile de cinci stele ale Clujului.
Hotelurile de cinci stele ale Clujului se aliniază trendului petrecerilor tematice, cu trei dintre ele organizând astfel de evenimente. City Plaza organizează petrecerea de Revelion la restaurantul Bricks (fostul Roland Garros). Tema petrecerii de Anul Nou este „Celebrity Red Carpet”, iar organizatorii promit că participanţii – care vor fi primiţi pe covorul roşu desfăşurat la intrarea în restaurant – se vor simţi ca starurile de la Hollywood. De altfel, sloganul evenimentului este „Şi tu poţi fi un star în noaptea de Revelion”, potrivit clujtravel.
„Atmosfera va fi întreţinută de un DJ şi vor fi organizate o serie de concursuri, la care premiile vor fi sub forma unor statuete Oscar. De asemenea, vom avea un fotograf care va fi prezent întreaga noapte pentru a face poze, care ulterior vor fi trimise invitaţilor”, a declarat Dafina Suciu, marketing manager la City Plaza.
Meniul de preparate reci conţine tartine cu somon fume, foie gras cu măr glasse sau tartine cu piept de raţă. Gustarea caldă este fileul de somon cu salată de linte, în timp ce preparatul de bază este duet din piept de curcan şi muşchiuleţ de porc cu sos de hribi şi piure de cartofi cu vinete.
Desertul îl va constitui un tort special de Revelion, iar înspre dimineaţă se va servi suplimentul – sărmăluţe în foi de viţă cu ciolan afumat şi smântână.
Open barul este garnisit cu whisky, gin, lichior, bitter, şampanie, vin alb şi roşu, bere, sucuri şi cafele. Preţul petrecerii este de 350 de lei de persoană, iar participanţii vor beneficia şi de oferte exclusive de cazare la City Plaza.
Roma anilor 60
Grand Hotel Italia sărbătoreşte Anul Nou printr-o petrecere cu tema „La Dolce Vita”, care îşi doreşte se recreeze atmosfera Romei din anii 60. Meniul de antreuri este unul bogat şi pretenţios, de inspiraţie italiană, care propune o serie de preparate mai puţin întâlnite în Cluj-Napoca, cum ar fi bresaola cu brânză de capră, burrata – săculeţ de brânză creamoasă proaspătă – sau cruton cu trufe, potrivit clujtravel.
Preţul cinei de gală este de 400 de lei de persoană, iar hotelul propune şi oferte exclusive de cazare pentru cei care participă la petrecere.
Revelion în şlapi ca la Tropice
La SunGarden Resort noaptea de Revelion este structurată pe două zone tematice distincte, cea a restaurantului, cu tema „Glamourous New Year’s Eve Party” şi cea a spa-ului, cu tema „Exotic New Year’s Eve Party”.
ÎÎ zona spa, organizatorii doresc „o seară ce propune o atmosferă exotică, tipică insulelor oceanice, pentru a păşi veseli şi relaxaţi în 2013. Aducem în prim plan spiritul de insula tropicală, cu un spirit jucăuş şi independent”.
Aici, participanţii vor petrece în costum de baie şi „şlapi de gală”, iar meniul va include specialităţi tipice insulelor tropicale, muzică de acelaşi tip şi de petrecere, artificii, surprize şi open bar. Preţul revelionului la piscină este de 500 de lei de persoană.