Candidatul independent Mircia Giurgiu promite o şcoală de fotbal "Gheorghe Hagi" la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircia Giurgiu si Gheorghe Hagi
Mircia Giurgiu si Gheorghe Hagi

Deputatul Mircia Giurgiu, candidat independent la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, promite înfiinţarea unei şcoli de fotbal în oraş, în cazul în care va fi ales.

Mircia Giurgiu s-a întâlnit cu fostul mare fotbalist Gheorghe Hagi cu care a discutat, printre altele, despre oportunitatea deschiderii unei şcoli de fotbal „Gheorghe Hagi" la Cluj-Napoca, după modelul Academiei Hagi pentru a veni în sprijinul copiilor clujeni.

„Gheorghe Hagi a fost de acord, iar, în cazul în care Mircia Girugiu va fi ales primar, proiectul va demara în cel mai scurt timp posibil, beneficiind de tot sprijinul şi experienţa acumulată de marele fotbalist atât ca jucător, cât şi ca organizator al Academiei Hagi, precum şi cea de patron al unei echipe de Liga I" se arată într-un comunicat de presă al deputatului Mircia Giurgiu.

adevarul.ro îţi va prezenta în campania electorală cele mai interesante informaţii din Cluj despre campanie, alegeri şi candidaţi. Pe adevarul.ro vei putea afla în timp real informaţii despre rezultatele alegerilor locale 2012.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite