Bucate de la catering. La Cluj, „renii“ Moşului îţi aduc mâncarea acasă dacă o comandă depăşeşte 200 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care sunt prea ocupaţi să gătească pentru sărbătorile de iarnă au soluţia să comande mâncare de la firmele de catering. Acestea au o agmă varată de preparate. De la cele tradţionale până la mâncăruri exotice. Dacă o comdandă depăşeşte 200 de lei, firma de catering îţi aduce comanda la domiciliu.

„Tu petreci, noi gătim.Vino la noi să îţi alegi tot ce pofteşti pentru sărbători“, sub acest slogan îşi momesc firmele de catering din Cluj clienţii. Dacă o comandă depăşeşte 150-200 de lei, atunci cei de la firmele de catering îţi aduc preparatele acasă.

Firma de catering de 11 ani în Cluj, care a asigurat preparatele de la deschiderea stadionului Cluj Arena şi care a lansat brandul Lunchbox (sunt 5 restaurante Lunchbox în Cluj), Exclusiv Catering a postat pe site oferta de servicii pentru Crăciun.

Produsele sunt variate, de la preparate tradiţionale din care nu lipseşte slăninuţa cu boia şi prăjitura cu mere şi scorţişoară la rulouri fine cu ierburi şi salată de crudităţi în portocală. Comenzi se primesc până pe 22 decembrie.

Mai jos, oferta şi preţurile:

Platou tradiţional (1000g)- 55 lei
ardei cu pastă de brânză, cârnaţi, ruladă de brânză "Exclusiv", tobă, slăninuţă cu boia, şnitel de pui, jumări, brânză telemea
Platou clasic ( 1000g) - 65 lei
aperitiv Doboş, chifteluţe de porc/pui, crochete de pui cu susan, rulada de brânză cu verdeaţă, ruladă din piept de pui cu legume, şniţel porc/pui
Platou exotic (1000g) - 90 lei
bulete creveţi în stil Kwelin, chifteluţe exotice, frigărui greceşti, fructe confiate cu cremă Roquefort, ruladă din piept de curcan cu legume, rulouri fine cu ierburi, salată de crudităţi în portocală, sushi California (cu mango, castravete, surimi)
Prăjituri de casă (1200g)- 35 lei
prăjitură cu mere şi scorţişoară, prăjitură Albiniţa, prăjitura Snikers, prăjitura Greta Garbo
Cozonac de casă cu nucă şi mac (600 g) - 12 lei
Tort de casă cu nucă (1200g)-42 lei
Salată Boeuf (500g)- 20 lei
Salată de vinete (500g)- 15 lei
Ouă umplute (500g)-17 lei
Piftie tradiţională (500g)- 20 lei
Sarmăluţe cu carne şi ciolan (500g) - 30 lei

O altă firmă de catering care livrează mâncare pentru grădiniţe, şcoli şi afterschool-uri, pe lângă persoane fizice şi companii, Triox Catering, primeşte şi ea comenzi pentru sărbătorile de iarnă, iar adică respective comandă trece de 150-200 de lei, ea este livrată gratuit acasă. Această firmă anunţă, la începutul fiecărei săptămâni ce preparate oferă în respectiva săptămână. Preparatele, pe site.

Mai puteţi citi:

Porcul de Crăciun se vinde pe internet, direct din curtea ţăranului

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite