Bogdan Marişca: „În prima etapă, competitorii mei au dormit. Sper să nu se trezească nici la Piteşti“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele patru echipaje ale Napoca Rally Academy au plecat spre Piteşti, unde în acest sfârşit de săptămână se va desfăşura Raliul Argeşului. Câştigător în etapa trecută, la Braşov, Bogdan Marişca speră să reuşească o nouă cursă de excepţie

Liderii actuali ai clasamentului general al Campionatului Naţional de Raliuri, Bogdan Marişca şi Sebastian Itu abordează cu prudenţă Raliul Argesului, un raliu pe care îl aşteaptă cu bucurie: „Este un traseu foarte selectiv, în opinia mea “Coada Lacului” este cea mai complexă probă de asfalt din România. Eu şi Sebi suntem la fel de pregătiţi ca şi la Braşov, cred că în prima etapă colegii mei au dormit, vom vedea acum câţi dintre ei s-au trezit şi dacă noi vom putea ţine ritmul cu ei. Ne-am bucura dacă am termina pe podium, situaţie în care rămânem în lupta pentru campionat“, a declarat înaintea plecării Marişca.

Marcio Tempestini, piliotul celui de-al doilea echipaj care va participa la raliu, se va afla pentru prima oară pe aceste meleaguri: „Pentru mine este absolut nou, cred că este singura parte din România în care încă nu am umblat şi sunt foarte curios şi nerăbdător să alerg pe acele probe speciale. Sunt nişte probe care-i plac foarte mult lui Dorin, copilotul meu, sper că voi fi în stare să-l fac să-i placă şi felul cum voi pilota pe ele.

Şi noi suntem pregătiţi, sper doar că nu va fi un raliu atât de rapid ca cel de la Braşov. Noi suntem ok, maşina este ok, aşa încât plecaă optimişti. Un podium este minimul necesar pentru a rămâne în grafic în ceea ce priveşte campionatul, dar victoria este adevărata noastră dorinţă”, a spus acesta.

Celalate două echipaje care vor lua startul în această competiţie sunt Danny Ungur / Tony Avram Şi Vlad Cosma / Florin Dorca.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite