Bătaie cu săbii şi cutiţe în Cluj, pe o stradă din apropierea Gării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O ceartă s-a transformat într-o bătaie în toată regula FOTO: evz.ro
O ceartă s-a transformat într-o bătaie în toată regula FOTO: evz.ro

Doi fraţi din Cluj au fost arestaţi pentru o perioadă de 29 de zile, după ce au folosit un cuţit şi o sabie pentru a-şi ataca adversarii.

Scandalul a avut loc duminică noaptea pe strada Bucureşti din Cluj-Napoca, în faţa clubului Nox. Potrivit unor surse judiciare, între doi tineri a izbucnit o ceartă care s-a transformat în bătaie.

"Cel care a pornit scandalul se numeşte Dan Argheluş. A plecat din club şi a mers acasă de unde a revenit înarmat cu o sabie şi un cuţit, cu care a început să îi atace pe cei prezenţi", spune un poliţist clujean, citat de evz.ro.

Poliţiştii susţin că Dan Argheluş a fost ajutat de fratele lui, Liviu Argheluş, şi că împreună i-au pus pe fugă pe toţi cei prezenţi, lovind în stânga şi în dreapta, cu sabia şi cuţitul. Aceleaşi surse judiciare susţin că una dintre victime, un tânăr care se afla în zona respectivă a fost lovit de mai multe ori cu cuţitul în zona gâtului suferind răni grave care au necesitat intervenţie medicală.

Pe imaginile video se poate observa cum cei doi fraţi lovesc fără milă cu sabia şi cuţitul pe cine le-a ieşit în cale. La un moment dat, unul dintre agresori se poate observa cum îl loveşte de mai multe ori, cu cuţitul, pe un alt tânăr, în zona gâtului.

La faţa locului au ajuns mai mulţi agenţi ai unei firme de pază care l-au imobilizat pe unul dintre atacatori. Pe aceleaşi imagini înregistrate se poate observa cum oamenii de ordine au fost atacaţi de Liviu Argheluş, care a ridicat sabia de pe jos şi a început să îi lovească pe cei prezenţi.

Cei doi fraţi au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 29 de zile, după ce un judecător de la Judecătoria Cluj Napoca, a ajuns la concluzia că cei doi constituie un pericol public pentru ordinea publică.

Mai puteţi citi:

Bătaie pe plajă între luptători DIAS şi câţiva cetăţeni de etnie romă. Atacatorii au folosit o sabie şi un baston telescopic

Poliţist detaşat pe litoral, băut în timpul serviciului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite