Avalanşă de colindători-vedete la Cluj-Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Busuioc va colinda şi în acest an clujenii
Costel Busuioc va colinda şi în acest an clujenii

Chiar dacă evenimentele de revelion sunt sărace anul acesta la Cluj, în oraşul de pe Someş se organizează o serie de evenimente dedicate Crăciunului. Colindele sunt punctul forte al lunii decembrie. Ştefan Hruşcă, Fuego, Costel Busuioc sau Paula Seling sunt câteva dintre vedetele care vor susţine concerte de colinde la Cluj.

Simbolul colindelor, solistul maramureşen Ştefan Hruşcă, va susţine un concert live în această seară, de la ora 19.00, la Polus Center. În deschidere, vor urca pe scenă copii de la câteva grădiniţe din Cluj, dar şi Emanuel Cârstea.

Acesta este cel de-al treilea spectacol susţinut de artist la Polus Center. În 2007 şi 2008, mii de clujeni  au fredonat alături de Ştefan Hruşcă, colinde precum “Trei păstori”, “Linu-i Lin”, dar şi “Rugă pentru părinţi”. În deschidere, de la ora 16.30 vor urca pe scenă copii de la câteva grădiniţe din Cluj, dar şi Emanuel Cârstea.

Fuego şi Costel Busuioc colindă clujenii

Printre cei care-i va colinda pe clujeni se numără şi Fuego, pe 8 decembrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor, o zi mai târziu pe aceaşi scenă va urca Costel Busuioc, iar pe 17 decembrie, în aceaşi locaţie va cânta “regele” cântecelor de Crăciun, Ştefan Hruşcă. Acesta din urmă va fi invitatul special şi la Polus Center, sâmbătă 5 decembrie, în jurul orei 20.00.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite