Anunţuri mincinoase lipite pe afişele care anunţă spectacolul Corului Armatei Roşii la Cluj. Reacţia organizatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii spectacolului din 21 septembrie ţinut de Corul Armatei Roşii la Cluj atrag atenţia că persoane necunoscute au lipit pe afişele evenimentului anunţuri false pe care scrie ”spectacol anulat”. Evenimentul va avea loc la data anunţată iniţial - 21 septembrie, la ora 20.00, la Sala Polivalentă.

În urma anunţurilor false, lipite peste toate afişele spectacolului ”The Red Army Choir”, expuse în spaţiul public al oraşului Cluj, cu textul ”SPECTACOL ANULAT”,  organizatorii evenimentului anunţă faptul că este vorba de o acţiune rău intenţionată şi le transmit pe această cale, tuturor celor interesaţi, o informare oficială prin care confirmă desfăşurarea evenimentului conform programului anunţat până la acest moment”, declară organizatorii.

Prin urmare, luni, 21 septembrie, artiştii The Red Army Choir vor concerta la Sala Polivalentă din Cluj, de la ora 20.00, iar în zilele de 22-23 septembrie vor evolua pe scena Sălii Palatului din Capitală, de la aceeaşi oră.

În procurarea biletelor, pensionarii au reducere de 50% la achiziţionarea biletelor de la punctele de vânzare bilete Ticketnet din Cora Cluj şi Polus Center. Bilete se mai pot cumpăra şi de pe www.ticketnet.ro.

Mai puteţi citi:

Balul Operei din Cluj, „ca la 20 de ani”: pe scenă au urcat artişti de la Scala din Milano şi de la Opera din Viena. Invitaţii au petrecut cu lei, şerpi şi hostese

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite