Anunţul făcut de Emil Boc pe Facebook: „Am rezolvat criza gunoaielor la Cluj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Am rezolvat criza gunoaielor la Cluj”, anunţă pe Facebook primarul Clujului, Emil Boc, într-o postare. Potrivit acestuia, noua rampă de gunoi, deschisă în apropierea gropii de gunoi închise de la Pata Rât, rezolvă două probleme: deşeurile clujenilor nu vor mai fi duse la Oradea şi preţurile la gunoiul menajer scad. Lucrările la rampă au durat patru luni şi au costat 4,6 milioane de lei.

”Avem un depozit temporar de depozitare a deşeurilor şi clujenii nu vor mai trebui să ducă gunoaiele la Oradea. Vom avea aici propria rampă de gunoi. A doua consecinţă a rampei făcute de RADPD este aceea că vor scădea preţurile la gunoaie, de la 8,38 lei pe metru cub la 6,79 de bani la persoanele fizice, respectiv de la 70,34 lei la 43,10 de lei pe metru cub la persoanele juridice”, spune Emil Boc, primarul Clujului, într-un film postat pe pagina sa de Facebook, vineri, 16 octombrie.

Noua rampă a fost construită, pe durata a patru luni, de Regia Autonomă a Domeniului Public Cluj-Napoca în zona Pata Rât şi a costat 4,6 milioane de lei, se arată pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca.

Emil Boc despre noua rampă de gunoi a Clujului

Mai puteţi citi:

Gunoaiele Clujului: PDL, PNL şi PSD fac aceeaşi mizerie. Cornu şi Bene, un partener de afaceri al fiului lui Ioan Rus, au luat banii şi au plecat

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite