Alexandru Uioreanu, fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, rămâne în arest. Curtea de Apel Cluj a respins recursul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Uioreanu  FOTO: evz.ro
Alexandru Uioreanu  FOTO: evz.ro

Curtea de Apel Cluj a respins luni, 7 ianuarie, cererea de recurs a avocatului lui Alexandru Uioreanu (fiul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj). Tânărul va petrece următoarele 20 de zile în arest.

Alexandru Uioreanu rămâne în arest, a decis luni, 7 ianuarie, Curtea de Apel Cluj. „Instanţa a respins recursul“, a afirmat avocatul lui Uioreanu, Tiberiu Ban, evitând să facă alte declaraţii.

Uioreanu junior a fost arestat preventiv pe 20 decembrie 2012 şi a petrecut sărbătorile de iarnă şi ziua de naştere după gratii. El a fost reţinut alături de alte două persoane sub acuzaţia de trafic de droguri, iar pe 20 decembrie a primit mandat de arestare preventivă pentru 19 zile.

O săptămână mai târziu, magistraţii Curţii de Apel Cluj au respins recursul înaintat de avocatul său. Astfel tânărul a petrecut Revelionul la închisoare. Joi, 3 ianuarie 2013, procurorii DIICOT au cerut prelungirea arestului preventiv pentru alte 20 de zile. Tribunalul Cluj a admis prelungirea.

Avocatul lui Alexandru Uioreanu, Tiberiu Ban, a făcut recurs şi susţine că nu se justifică măsura menţinerii în arest preventiv întrucât şi cantitatea de droguri găsită asupra tânărului este infimă. Luni, 7 ianuarie, Curtea de Apel Cluj a respins recursul şi menţine decizia Tribunalului Cluj – de a prelungit mandatul de arest preventiv cu alte 20 de zile.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite