Adjunctul Casei de Pensii Cluj, audiat de DNA în dosarul de corupţie al soţiei senatorului PSD Cluj, Alexandru Cordoş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierul local Ioan Bâldea cere demisia Rodicăi Şelaru, adjunct al Casei de Pensii Cluj, după ce aceasta a fost audiată ca martor în dosarul de corupţie al Mihaelei Cordoş, soţia senatorului PSD Cluj, Alexadru Cordoş.

”Din mărturiile doamnei Şelaru, aflăm că dânsa cunoştea faptul că Mihaela Cordoş solicita sume de bani pentru angajarea unor persoane. De asemenea, doamna director cunoştea inclusiv faptul că unele persoane erau păcălite, în sensul că li se promiteau locuri de muncă în schimbul unor sume de bani, pe care Mihaela Cordoş le încasa, fără să mai asigure apoi locurile de muncă promise.

Cu toate că ştia aceste detalii, directorul executiv adjunct al Casei de Pensii Cluj, Rodica Şelaru, continua să îi trimită „clienţi” doamnei Cordoş. În consecinţă, solicit public doamnei Rodica Şelaru demisia din funcţia pe care o ocupă, respectiv cea de director executiv adjunct – Direcţia de Stabiliri şi Plăţi Prestaţii al Casei de Pensii Cluj”, spune consilierul local din Cluj-Napoca, Ioan Bâldea.

Adjunctul de la Casa de Pensii Cluj, Rodica Şelaru, apare în dosarul de corupţie care a fost deschis de DNA Cluj, pe numele Mihaelei Cordoş. Aceasta din urmă a fost arestată pentru trafic de influenţă, iar acuzaţiile care i se aduc sunt că, în calitate angajat al Serviciului de Resurse Umane din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Cluj, a promis unor persoane că în schimbul unor sume de bani ar putea frauda examenele pentru posturile asistenţi medicali care erau scose la concurs, potrivit evz.ro.

Mai puteţi citi:

Soţia senatorului PSD Alexandru Cordoş, reţinută pentru fapte de corupţie. Referentă la Spitalul Judeţean, Mihaiela Cordoş trafica posturi contra-cost

Senatorul Cordoş i-a cerut fiicei sale să înapoieze mita, după ce a aflat de percheziţiile DNA

Senatorul Cordoş: „Am încredere că acuzaţiile DNA nu sunt adevărate. Am încredere în familia mea”

Ce avere are senatorul Alexandru Cordoş


 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite