A început la Londra procesul românului acuzat că şi-a ucis cu o foarfecă iubita însărcinată. Detaliile şocante prezentate de presa din Marea Britanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andra Hiliţanu se stabilise la Londra de câţiva ani şi avea doi copii. FOTO: Facebook / Andra Hiliţanu
Andra Hiliţanu se stabilise la Londra de câţiva ani şi avea doi copii. FOTO: Facebook / Andra Hiliţanu

Procesul lui Ioan Câmpeanu (44 de ani), românul acuzat că şi-a omorât iubita şi copilul nenăscut, a început pe 4 decembrie, la un tribunal din Regatul Unit al Marii Britanii. Câmpeanu şi-a ucis prietena, româncă şi ea, pe 31 mai, iar cazul a ajuns în paginile ziarelor britanice.

Anchetatorii spun că cei doi ar fi consumat în prealabil droguri în apartamentul pe care îl împărţeau în nordul capitalei Regatului Unit, lucru confirmat şi de fiica celui acuzat. Ediţia online a publicaţiei Brent and Kilburn Times aminteşte că trupul Andrei Hiliţanu (28 de ani) a fost găsit pe 1 iunie, în baia apartamentului pe care cei doi îl împărţeau în Neasden, nordul Londrei.

„A atacat-o pe ea şi pe copilul lor nenăscut, băgându-i o foarfecă în gât şi lăsându-i pe amândoi să moară, în timp ce el a plecat şi nu a chemat în mod deliberat pe nimeni timp de mai bine de două ore, pentru a se asigura că atât mama cât şi copilul erau morţi”, a acuzat procurorul care se ocupă de acest caz.

Daily Mail merge mai departe cu dezvăluirile şi scrie că verişoara victimei a depus mărturie şi le-a spus poliţiştilor că ucigaşul şi-a ameninţat iubita că o va omorî. „Te omor, Andra, şi îţi mănânc carnea”, ar fi spus Câmpeanu.

La audieri, fiica lui Ion Câmpeanu, Sabina, a dezvăluit că tatăl ei a anunţat-o la scurt timp după ce a comis crima. Tânăra a mai spus că tatăl ei era furios pentru că femeia rămăsese însărcinată, iar el nu-şi dorea copilul. Procesul va continua, iar în perioada următoare vor fi audiaţi şi alţi martori. 

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite