Zeci de kilograme de obiecte pirotehnice, confiscate de poliţişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a confiscat zeci de kilograme de aobiecte pirotehnice FOTO IPJ Călăraşi
Poliţia a confiscat zeci de kilograme de aobiecte pirotehnice FOTO IPJ Călăraşi

Poliţiştii călărăşeni au efectuat 9 percheziţii domiciliare la mai multe persoane bănuite că deţin şi comercializează bunuri de natură pirotehnică. 41 de kilograme de articole pirotehnice au fost descoperite şi confiscate.

Astfel, în ultimele două zile oamenii legii au documentat activitatea infracţională desfăşurată pe linia operaţiunilor pirotehnice în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.

Conform anchetatorilor, suspecţii ar fi deţinut şi comercializat articole pirotehnice fără a fi autorizate în acest sens, pe raza judeţului Călăraşi. Cu ocazia percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate în vederea confiscării 6.428 de articole pirotehnice de diferite categorii.

De asemenea, în urma percheziţiilor, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au ridicat 75 de bormaşini, pentru verificarea autenticităţii produselor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Vă mai recomandăm şi:

PNL a validat lista miniştrilor din guvernul Cîţu, după o şedinţă cu scandal. Care e componenţa finală a noului cabinet

Viaţa de după vaccinare: Ce putem face şi ce nu? Epidemiologii au descris noua realitate

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite