UTA Arad - Dunărea Călăraşi, scor 3-0, în Liga a II-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dunărea joacă în Liga a II-a
Dunărea joacă în Liga a II-a

UTA Arad a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), formaţia Dunărea Călăraşi, retrogradată sezonul trecut din prima ligă, în etapa I a Ligii a II-a.Bustea '30 şi Buhăcianu '47 şi 70 au fost autorii golurilor, iat UTA este lider în acest moment, în clasament, scrie news.ro.

În alte meciuri de sâmbătă, nou-promovata Turris Turnu Măgurele a întrecut, cu 2-0 (0-0), pe Pandurii Targu Jiu, Viitorul Târgu Jiu, pe Sportul Snagov, cu 2-1 (1-0), iar Concordia Chiajna, pe Daco-Getica, cu 1-0.

Vineri, formaţia Universitatea Cluj a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa CSM Reşiţa, în primul meci al ediţiei 2019/2020 a Ligii a II-a.

Partidele ASU Politehnica Timişoara – CS Mioveni şi Fotbal Club Rapid – Farul Constanţa vor avea loc sâmbătă, de la ora 18.00.

Meciurile SCM Gloria Buzău – AFK Csikszereda (ora 11.00) şi Metaloglobus Bucureşti – FC Petrolul Ploieşti (13.30) se vor disputa duminică, iar întâlnirea Fotbal Club Argeş – Ripensia Timişoara este programată marţi, de la ora 19.30.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite