UPDATE Trafic reluat pe A2, în zona localităţii Borcea, unde s-au ciocnit trei maşini. Ce sunt sfătuiţi şoferii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traficul rutier este restricţionat, duminică dimineaţă, pe sensul către litoral al Autostrăzii Soarelui, în zona localităţii Borcea, judeţul Călăraşi, după ce trei maşini s-au ciocnit. O persoană a fost rănită.

UPDATE. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui, traficul rutier a fost reluat, la kilometrul 125 (în zona localităţii Borcea, judeţul Călăraşi) dirijat pe banda de urgenţă. Se  estimează ca în aproximativ 30 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

"Având în vedere că valorile de trafic pe acest sens de deplasare sunt foarte crescute, sfătuim conducătorii auto să conducă cu prudenţă sporită, să respecte regulile de circulaţie, să nu efectueze manevre riscante şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte.

Automobiliştii care doresc să se deplaseze către litoral sunt sfătuiţi, de asemenea, să ia în considerare folosirea rutelor alternative, pentru a evita aglomeraţia", au anunţat poliţiştii.

O persoană a fost rănită

Conform Centrului Infotrafic duminică dimineaţa, pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui, la kilometrul 129 (în zona localităţii Borcea, judeţul Călăraşi), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. ”În urma impactului, o persoană a fost rănită uşor. Traficul rutier se desfăşoară pe a doua banda prima fiind restricţionată”, a transmis Infotrafic. Poliţiştii au precizat că valorile de trafic sunt în creştere, iar în zona accidentului se circulă în coloană.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite