UPDATE Debut cu dreptul în Liga 1. Dunărea a învins Viitorul lui Gheorghe Hagi la Ovidiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi, amagerul tehnic al FC Viitorul FOTO Adevărul
Gheorghe Hagi, amagerul tehnic al FC Viitorul FOTO Adevărul

Liga 1 debutează duminică după-amiază, de la ora 18.00, la Ovidiu, cu duelul dintre FC Viitorul, antrenată de Gheorghe Hagi, şi Dunărea Călăraşi, nou promovată în elita fotbalului românesc.

UPDATE. Surpriză la Ovidiu! Dunărea Călăraşi, proaspăt promovată în Liga 1, a învins Viitorul  antrenat de Gheorghe Hagi. Meciul s-a încheiat 1-0 pentru călărăşeni, golul victoriei fiind marcat din lovitură liberă.

Managerul tehnic al constănţenilor de la FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat că partida cu Dunărea nu va fi una uşoară, obiectivul fiind obţinerea victoriei. “Începem campionatul acasă cu o nou promovată care a făcut destul de multe transferuri. Ne dorim victoria. Suntem la început şi bineînţeles că nu suntem 100% pregătiţi fizic. Vrem să câştigăm! Cred că nimic nu e uşor în fotbal aşa că mâine trebuie să muncim, să jucăm bine, să fim serioşi. I-am analizat (n.r. jucătorii Dunării), am văzut anumite lucruri pe care să le contracarăm. Trebuie să fiu inspirit în alegerile pe care le voi face” a spus Hagi, citat de site-ul afcdunarea.ro.

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite