Un siloz din Budeşti, jefuit de agenţii de pază. Bărbaţii au furat 5,4 tone de floarea-soareului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei agenţi de pază de la un siloz din oraşul Budeşti sunt cercetaţi de poliţişti după ce au pus la cale furtul a peste 5 tone de floarea-soarelui. Planul bărbaţilor a fost dat peste cap de oamenii legii care i-au prins în timp ce transportau cu maşina o parte din pradă.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 4/5 ianuarie, poliţiştii din Budeşti, însoţiţi de jandarmi, au oprit în trafic, pe D.J. 301, în zona silozului din localitate, o autoutilitară, condusă de Marin B., de 46 ani, din Bucureşti. Maşina era ticsită cumai mulţi saci încărcaţi cu floarea-soarelui. În cabina autoutilitarei se afla şi Marian D., de 30 ani, din comuna Vasilaţi, judeţul Călăraşi, agent de paza la societatea comercială care asigura paza silozului din Budeşti. Cei în cauză au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru stabilirea provenienţei celor 111 saci cu floarea-soarelui transportaţi.
 
 Au pătruns prin efracţie

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că, în seara de 4 ianuarie, paznicii Marian D., de 30 ani, din comuna Vasilaţi, Ionel D., de 31 ani, din comuna Mitreni, şi  Adrian C., de 24 ani, din comuna Curcani, judeţul Călăraşi, au pătruns prin efracţie într-o magazie a silozului, unde au încărcat 5,4 tone de floarea-soarelui în 212 saci pe care urmau să-i sustragă în două transporturi. Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi cercetează pe cei trei paznici pentru furt calificat.

 

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite