Un medic de la Spitalul Bagdasar-Arseni va lucra la UPU Călăraşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bogdan Mihai şi dr. Cătălin Aanei FOTO Facebook/B.M.
Bogdan Mihai şi dr. Cătălin Aanei FOTO Facebook/B.M.

Spitalul din Călăraşi continuă să atragă specialişti. Încă un medic a ales să vină de la Bucureşti pentru a profesa în unitatea medicală de pe malul Borcei.

Este vorba despre dr. Cătălin Aanei, un medic care a lucrat la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni din Capitală şi care va lucra în Unitatea de Primiri Urgenţe.

“În mijlocul unor discuţii legate interesele unora sau ale altora, generate, în principal, de cei care în mod disperat încearcă să arunce mici pete pe ceea ce se întâmplă la Spitalul Judeţean de Urgentă Dr. Pompei Samarian Călăraşi, era să uit ceea ce este mai important. Că lucrurile merg înainte.

Astăzi vi-l prezint pe domnul doctor Aanei Cătălin, medic specialist în medicină de urgenţă, care ne va ajuta cu o parte din timpul său, pentru a creşte funcţionalitatea Unităţii de Primiri Urgenţe Călăraşi.

Domnul doctor vine cu o experienţă acumulată şi dezvoltată în cadrul Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasar-Arseni”, a anunţat Bogdan Mihai, managerul spitalului din Călăraşi, pe pagina sa de socializare. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. În Severodoneţk, trupele ruse au început să lupte diferit. Norvegia a donat Ucrainei 22 de sisteme de artilerie autopropulsate

UPDATE Avion civil intrat fără drept în spaţiul aerian al României, interceptat de două F16. Precizările MApN: la bord erau două persoane, pilotul nu a comunicat

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite